Ce am fost si ce-am ajuns…


Cat Music ne anunta cu mandrie ca baietii de la Voltaj lanseaza un video inedit pentru piesa “A XII-a”, in care au adunat 63 de filmulete realizate cu telefonul mobil de catre spectatorii prezenti la mega-concertul “X” :

Video-ul cu imagini de la concert este o noua premiera pentru activitatea trupei; de aceasta data, regizorul videoclipului este chiar publicul. 63 de filmulete ce surprind momentul live al piesei “A XII-a” fac parte din materialul video montat de catre The Brothers M si realizat de catre fanii trupei.

“Pana acum am colaborat cu regizori profesionisti pentru videoclipurile pe care le-am lansat. La concertul ‘X’, ne-am gandit ca insisi fanii nostri sa fie regizorii, sa vedem si ce cadre ar integra intr-un video, pentru ca parerea lor e cea mai importanta pentru noi. Va multumim pentru zecile de filmulete pe care ni le-ati trimis“, declara Calin.

O imensa desfasurare de forte, cu sute de persoane implicate, 4 invitati speciali, Smiley, Ruby si Colin, Doru Todorut (Deepcentral), o scena de 344 metri, cu o greutate de 9 tone, alaturi de 76 de boxe, 358 de lumini, 3200 de metri de cablu, mega-concertul “X” este, dincolo de un concert exceptional, un eveniment desprins din filmele SF.

Concertul “X” de la Sala Polivalenta a incheiat turneul “X”, care s-a desfasurat in 15 orase din Romania, si a inseamnat doua ore, in care miile de fani prezenti au trait la unison cu membrii trupei emotia celor mai cunoscute piese Voltaj, alaturi de noile lor single-uri.

Compusa de catre Voltaj si George Hora, dintre noile piese, piesa “A XII-A” este al doilea single extras de pe albumul “X”, dupa “Nana” (colaborarea cu Ruby & Colin).

Ete clipu’ :

 

Inteleg ca trebuie sa fii in “tendinti” si baietii intotdeauna au incercat asta in piesele lor de-a lungul timpului, dar parca acum au exagerat putin… Lumea te cunoaste ca Voltaj nu The Chainsmokers… :D

Personal, prefer oricand un clasic ca asta :

P.S. De piesa in colaborare cu Ruby (parca?) nici macar nu pomenesc… :D

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy