“Votăm schimbarea…”


Când aud a ț-șpea mia oară oameni care vin cu această afirmație îmi vine s-o iau pe arătură (de fapt, sincer să fiu, am luat-o de mult :) )

E plin “feisbucul” de campanie electorală dacă băieții nu prea mai au voie cu mici, bere, spectacole, găleți, etc.
Și evident e plin de utilizatori care vor o schimbare… Nu înțeleg, acum v-ați născut? Adică sunteți pe bune? După douăzeci și ceva de ani încă mai veniți cu “placa” asta? Pe ăștia de vă cer(șesc) voturile îi înțeleg, că ei doar placa asta o au, și asta zgâriată rău…

Dar voi, cei care aveți ceva ani în spate și mergeți conștiincioși la vot încă din 1990 ce aveți ? Ce schimbare tot votați din ’90 încoace? Schimbarea cauciucurilor de iarnă? Schimbarea la față? Sau doar vă place sunetul vocii când spuneți: “Mă duc să votez schimbarea!” (v-a rămas “remixu” pe creier, vorba celor de la Vacanța Mare, de pe vremea când mai aveau o fărâmă de umor pe lângă porcarisme)

Pentru că de schimbat, e clar ce se schimbă (dacă se schimbă și asta)… niște nume. Și atât. Adică e posibil să nu mai fie primar, consiler, etc. domnu’ X ci domnu’ Y (sau doamna). În rest, străzi asfaltate, km de autostrăzi, triliarde de locuri de muncă, investiții, trai mai bun sau orice altceva îndrugă candidații (cu placa zgâriată) rămân la stadiu de drugă, pardon, îndrugat.

Așa că mergeți liniștiți și puneți bo… votu’ pe schimbare. Cu siguranță se va întâmpla! Vă promit eu!

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy