Aplicatiile mele : Seriale TV


Cea mai “injurata” aplicatie din portofoliul meu :D De ce? Simplu. Pentru ca a aparut din dorinta de a suplini cat se poate disparitia TV Blog, unde mai citeam stiri, recenzii, etc. despre seriale… Dar multi utilizatori de telefoane&tablete nu au citit descrierea aplicatiei (poate e si greu sa citeasca atat, e de ajuns ca s-au chinuit cu titlul) si au impresia ca aplicatia le ofera seriale spre vizionare :) adica un fel de 990, nu netflix, ca ala-i pe bani… Evident, avem doar trailere cu seriale/episoade daca tot vorbim de vizionat ceva dar seriale cu episoade intregi nu am cum sa ofer, ii las pe altii, pirati sau legali, iar eu imi iau in continuare injuraturi si, in cel mai bun caz, cate-o stea pe Google Play.

Le multumesc in schimb celor care s-au prins despre ce e vorba si au comentat pozitiv aplicatia :)

seriale-mainseriale-menu

Descriere :

Aplicatia Seriale TV aduna stiri despre serialele difuzate la TV (atat la noi cat si peste hotare) din putinele surse in limba romana ramase dupa inchiderea Tv Blog… (Tvmania, Kafediem, cinemaRX, movieaddicted, IGN).
De asemenea puteti urmari trailere din serialele/episoadele voastre favorite iar la sectiunea “chat” puteti discuta cu ceilalti useri care au aplicatia instalata sau lasa pareri si sugestii despre aplicatie.
Exista si un program (preluat de pe TVMuse.com) cu serialele ce ruleraza in saptamana curenta peste hotare.

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy