Aplicatiile mele : Stiri Romania 24h


Sunt multe aplicatii de stiri in Magazin Play… Dar una nu avea aia, una nu avea ailalta… si am incercat sa cuprind cam tot ce-mi trebuie de la o aplicatie de stiri intr-o… singura aplicatie :) Mai e un pic de lucru, dar in general are cam tot ce-mi trebuie si, avand in vedere ca in cateva luni am ajuns la aproape 10000 de descarcari din magazin, pare ca are ce trebuie si pentru altii :D

stiri24_main stiri24-menu

Descriere :

O singura aplicatie pentru stirile din Romania, afisand ce s-a intamplat in ultimele 24h si nu numai. Stirile se actualizeaza automat, telefonul/tableta aratand o pictograma de notificare cand apar articole noi. Aplicatia foloseste fluxuri rss de la principalele surse de informatii din tara : Digi24, Realitatea TV, Antena3, RTV, Stirile ProTV, Mediafax, Agerpres, Gandul, Adevarul, Romania Libera, etc.
Stirile din ultimele 24 de ore sunt grupate pe categorii : generale, sport, monden, IT & Gadget, muzica, etc. Orice articol poate fi salvat (marcat cu stea ca favorit – va aparea la sectiunea salvate) sau sters.
O alta functie folositoare este cea de “cautare” : de exemplu, daca scrieti “cluj” vor fi afisate doar articolele care au legatura cu Clujul (util pentru pentru cei care sunt interesati de o anumita zona sau categorie de stiri).
Puteti schimba tema (skinul) de culori, seta intervalul la care verifica noi articole, schimba modul in care sunt afisate articolele in lista, etc.
– Aplicatia dispune si de doua tipuri de widget.

Clip cu prima versiune, intre timp aplicatia a avut parte de mai multe update-uri:

Descarcare :

Google Play

AppBrain

AppsZoom

Knicket

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy