Marea gradina a jurnalismului autohton


Nu e prima data (si cu siguranta nici ultima) cand vedem titluri cersetoare de click-uri in presa de la noi. Dar parca sunt tot mai multe si de multe ori fara nicio legatura cu articolul in sine.

De data aceasta am “prins” un articol din care aflam ca o invatatoare din Marea Britanie le-a facut o surpriza copiilor din clasa I venind intr-o rochie alba si spunandu-le ca pot s-o picteze cum vor “muschii” lor… sa-si dea frau liber imaginatiei. Frumos, o idee inedita am putea spune.

1

 

Doar ca… invatatoarea nu e din Marea Britanie, ci din SUA (acolo s-a nascut, acolo preda) iar titlul articolului de pe realitatea.net se incadreaza perfect in titlul articolului meu :) Daca n-ati dat inca click pe articol, titlul e asta :

Cum a mers îmbrăcată la şcoală o învăţătoare de la clasa I. Elevii au ÎNLEMNIT, părinţii au amuţit

Ar mai fi putut adauga si ca “pasarile s-au oprit din ciripit, timpul a stat in loc, Iisus a coborat din Cer, asa ceva n-ati mai vazut de cand mama v-a facut” (de fapt, “va facut”, ca doar vorbim de mega jurnalisti), etc.

Acum, dupa ce ne-am revenit din inlemnire… vazand ce a putut face aceasta domnisoara, sa ne continuam viata sperand ca asemenea atrocitati (rochie alba, pictata de copii) sa nu se mai intample niciodata, mai bine cateva bombe in Instanbul sau Franta, da’ nu rochii albe, ca amutim!

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy