Glume gratis de la Hostinger


Stiind ca nu voi avea nevoie de cine stie ce hosting la site-ul meu, unde mai mult postez cate-o stire despre aplicatiile mele, mi-am luat acum ceva timp un hosting gratuit de la Hostinger. Reclama (ca reclama :) ) suna bine, 2 GB spatiu de stocare, 100GB trafic, etc., zis si facut… domeniu cu .xyz luat (tot de la ei), pus de-un site de prezentare si dat drumul.

Intre timp, am mai postat si cate-un gand , doua, ce-mi mai trecea prin cap la cate-un moment dat (stiu, greu de crezut, da’ se mai intampla cateodata sa-mi mai si treaca cate ceva prin cap :) ) Daca ma punea dracu’ sa dau un share pe “feisbuc” la articolul postat si sa si intre vreo 7 – 8 oameni pe site sa citeasca era gata jucaria… “CPU limit exceeded”.

Ca sa va faceti o idee cam care e limita CPU setata de hostinger, ganditi-va ca va urcati intr-o masina (Audi, BMW, etc) porniti… prima treapta, ne pregatim de a 2-a si … hop, motorul se opreste iar pe bord apare scris :  esti nebun??? a 2-a deja???? :D Masina facuse vreo 10 metri…

Asa ca aseara cand a aparut (din nou) limita cpu, m-am luat frumos si am trecut pe un alt hosting, culmea, tot gratuit :) Si asta in ciuda faptului ca as putea sa-mi mut minisite-ul pe unul din multele hostinguri deja platite la care am acces fara sa deranjez site-ul principal. Inclusiv pe hostinger am un hosting “premium” unde as fi putut muta sandramaua, dar am ales altceva, tot gratuit dar care din anumite puncte de vedere poate concura cu premiumul de la hostinger.

Si am luat si-un domeniu “european” , djseby.eu pentru ca astia mai mari, in special facebook, au alergie la domenii .xyz se pare… seby.xyz va fi doar o redirectionare spre djseby.eu pana cand va trece pe dreapta de tot :)

Nu-s suparat pe Hostinger, atat pot ei (chiar si la clienti business le mai taie macaroana) si cand deschizi un ticket te indeamna sa-ti faci un upgrade la cont… din gratuit la premium, pica si ala, din premiu la business, pica si ala, din business la VPS… ala n-am mai stat sa-l incerc, am gasit hosting gratis care chiar merge asa cum e specificat (nu glumele de la hostinger) si momentan imi este suficient.

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy