Am testat trafic.ro


 

E bun, e ok, stie sa faca cam ce stie si google analytics, histats sau altele de gen. Dar, spre deosebire de restul, mai stie ceva… sa-ti ia bani pentru statistici :)

Cand era pe gata luna de testare (am folosit radiotransilvania.com,daca tot administrez si site-ul, in perioada 9 martie-9 aprilie) ma suna un baiat de la trafic.ro sa-mi aminteasca treaba. In sensul ca-s pe gata cu demo si daca m-am hotarat sa scot banu’. I-am spus c-am testat mai multe servicii si voi ramane cu histats: 10 secunde pauza… “bine…ok… daca…a…va hotariti, contul ramane acolo…” cateva balbe cu o zi buna si gata.

Nu inteleg de ce era asa socat baiatu’ :) Adica sunt sigur ca nu a aflat tocmai atunci ca exista si alte servicii similare si chiar gratuite. Probabil s-a gandit ca eu, mandru fiind ca-s roman, voi folosi un serviciu romanesc de monitorizare. Ei bine nu-s… chiar asa mandru sa folosesc servicii romanesti pe bani cand acelasi lucru il pot face gratis.

Si nu v-apucati sa dati acum in mine ca da, se vede ca esti roman ca vrei totul moca… Aici nu vorbim de servicii de streaming de exemplu, unde majoritatea romanilor aleg un 990 in loc netflix ca e mai… gratis :) si ilegal, evident, da’ ce conteaza. E pur si simplu un serviciu de monitorizare al traficului, sa stim si noi cati intra pe site, de unde vin, ce citesc, etc. Apropo de asta, voi mai scrie ceva, dar separat, in legatura cu “datele” prezentate de anumite site-uri din zona mea…

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy