Videochat vs Bataie


 

Evident, castiga bataia, fara drept de apel…

Probabil ati aflat deja de megascandalul scandalos sexual din Prisacani unde o profesoara de geografie a ramas somera pentru ca in timpul liber facea videochat pe site-uri pentru adulti.

Pe fiecare site de stiri vad : “Cativa elevi de la scoala din comuna Prisacani au recunoscut-o in scenele deocheate si le-au spus totul dirigintilor. Scandalizati, profesorii au anuntat directiunea.” sau ceva de gen.

Nimeni, da’ absolut nimeni n-a intrebat elevii aia unde au recunsocut-o? Adica au intrat ei pe stirile protv si era acolo? Pe site-ul minimax sau disney jr? Nici drac nu i-a intrebat : ba da’ voi ce faceati pe site-uri de adulti ? Nu, toti s-au scandalizat ca fata in timpul liber baga chat pe net (goala).

Intre timp profa si-a dat demisia si inspectoratul spune ca nu ii va mai permite femeii sa predea vreodata, daca ea va dori sa revina in invatamant.

Si le-am spus de atata ori profesorilor, in special profesoarelor tinere : Nu va apucati de videochat, nu pozati indecent in timpul liber ca va dau astia afara! Suntem in Romania ce drac… Aici poti bate copiii la scoala, sa-i pozezi prin toalete, sa-i faci prosti, sa-i injuri, etc. si daca esti ghinionist iti taie astia 10 – 20% din salariu pe vreo 3 luni… Da’ nu pozati indecent in timpul liber ca ramaneti someri!

Sper ca dupa acest incident sa nu-si mai faca nicio profesoara poze sexy sau videochat-uri… ca dupa aia pot veni cu replici gen : e trucaj, nu-s eu, pixelu’ albastru etc. ca tot fara salariu raman.

Concluzia e clara, in Romania daca esti profesor si-ti faci poze deocheate in timpul liber risti mai repede sa-ti pierzi job-ul decat daca-i bati pe copii la ore…

Baga un share...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy